Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ajándék mobil pénztárca

2016.01.03

Hogyan lehet neked is mobil pénztárcád? És még mellé ajándékba?

104-benkovics-laszlone-julika-82079209-qr.jpgA válasz egyszerű, csak követni kell az itt leírtakat!

Töltsd le a gostore nevű applikációnkat (Play Áruház, App Store, Windows Store) telefonodra! Regisztrációkor tartsd a telefonod az itt látható QR kód képe elé vagy egyszerűen csak írd be a 82079209-es QR kód számot. Add meg az adataidnál a neved és e-mail címed és már használhatod is!

Vásárláskor a partnereinknél csak a telefonodon lévő QR kódodat kell bemutatnod és annak használatával azonnali pénz visszatérítésben részesülsz minden egyes vásárlásod alkalmával a vásárlásod összértékéhez mérten %-os arányban. Ugye milyen egyszerű? És ne feledd! Juttasd visszatérítéshez az ismerőseidet is! A telefonodon található QR kód beolvasásával nekik is saját QR kódjuk és saját mobil pénztárcájuk keletkezik. Ha tovább adtad az ismerőseidnek, úgy plusz visszatérítésben részesülsz.

A regisztráció folyamatát itt tekintheted meg:

Hogyan működik a mobil pénztárca? EGYSZERŰEN!

A rendszer törzsvásárlójaként egy QR kóddal ajándékoztunk meg. Ezt a vásárlói kártyádon vagy okos telefonos alkalmazásodon keresztül használhatod. A jövőben vásárolj a Go!Store partnereknél. A QR kódodat minden vásárlásod alkalmával mutasd fel, és mi pénzvisszatérítésben részesítünk! A QR kódodon így összegyűjtött pénzed bármelyik Go!Store partnernél, bármikor és bármire levásárolhatod. Regisztrálj elektronikusan a Go!Store rendszerébe és ezen felül jóváírjuk az aktuális visszatérítésed +5%-át is. Még többet szeretnél? Másoltasd tovább a QR kódod (azaz töltesd le velük az applikációt és a te QR kódoddal regisztráljanak) és barátaid visszatérítéseinek 5%-át is megkapod.

Ha számítógépen szeretné regisztrálni egy elektronikus pénztárcát Kattints IDE!
Ha telefonon szeretné regisztrálni egy mobil pénztárcát Kattints IDE!

Szeretnéd tudni, hogy hol használhatod az ajándékba kapott elektronikus pénztárcádat?
Kattints IDE az elfogadóhelyek megtekintéséhez!

Ha ezen kívül szeretnél még másfajta regisztrációt is Kattints IDE!

Üzlet, pénz, siker, Petrován Pál, MLM