Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mindent értesz?

2016.01.03

De még mielőtt bármibe is belekezdenél tisztában kell lenned néhány alapvető dologgal.

  1. Először is munka nélkül nem megy. Ne álltasd magad! Attól még hogy beregisztrálsz cégünkhöz, ha nem dolgozol, ugyanúgy mint bármilyen más munkahelyen, semmit sem fogsz keresni. Viszont aki jól dolgozik, az nem is annyit keres, mint egy egyszerű munkahelyen.
  2. Másodszor tanulás nélkül szintén nem megy. Gondolj be. Nincs olyan szakma, amihez nem szükséges az alapvető ismereteket elsajátítani. Így van ez a Go!Store rendszerében is. Bizony meg kell tanulni az alapokat, de megnyugtathatlak ehhez minden eszköz és segédanyag (főleg online) adott, tehát csak az nem tudja megtanulni, aki nem is akarja.
  3. Harmadszor ne akard feltalálni a Spanyol viaszt! Az már megtörtént. Javaslom kövesd azokat az útmutatásokat, amelyek már beváltak, menny végig a folyamatokon lépésről lépésre és akkor te is sikeres leszel. Nem lehet egyből a végén kezdeni, az elejével indul minden.
  4. Hallgass a szponzorodra, vezetőidre és nem véletlenül. Ők abban érdekeltek, hogy te sikeres legyél. Mivel mi csapatban dolgozunk, ezért ez elengedhetetlen. Olyanok vagyunk mint egy nagy foci csapat csak sokkal több játékossal. Csak akkor nyerhetünk, ha mindannyian jól teljesítünk, tehát éppen ezért segítünk. Nekünk a pályán van szükségünk emberekre, nem a kispadon.
  5. Mindig gondolkozz nagyban! Ha 2-ben gondolkodol és csak a fele sikerül akkor 1-ed lesz. Ha 200-ban akkor 100 lesz! És mi van ha 10.000 Ft-os bankjegyekről beszélünk? Neked mindegy hogy 1 db vagy 100 db? A különbség "csak" 999.000 Ft, amúgy meg csak a gondolkodás mértéke a különbség!
  6. Határozd meg és írd le a célod! Hidd el cél nélkül nem megy! Nézz körbe akinek nincs célja semmilye sincs. Egyszerűen sehová sem halad. Nincs hová haladnia, hiszen nincs mit elérnie. Ha nincs cél, út sem vezethet oda. Ellenben ha van célod, és hajlandó vagy tenni érte, MEG FOG TÖRTÉNNI! Minden csak idő kérdése.
  7. És végezetül az idő az egyik legfontosabb. Ha majd egyszer szeretnél egy lakást, egy autót, egy utazást, egy stb... Benne van a mondatban: egyszer. Azaz valószínüleg soha sem fog teljesülni. Csak akkor ha MOST kezded el tenni. Tehát nincs több időd: MOST KEZDJÜK EL az álmainkat, a vágyainkat, a céljainkat megvalósítani!

Hogyan tovább? Avagy mi a következő lépés ?

Ha MOST akarod elkezdeni céljaid megvalósítását Kattints IDE!

Üzlet, pénz, siker, Petrován Pál, MLM